Μαθήματα Κιθάρας Λευκωσία – Guitar lessons Nicosia

Guitar lessons Nicosia, Cyprus

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της μουσικής σχολής του Κωνσταντίνου Λυρά, καθηγητή κιθάρας και μουσικής στη Λευκωσία – Guitar Lessons Nicosia.

Στη σχολή διδάσκονται μαθήματα ηλεκτρικής, κλασικής, ακουστικής και φλαμένκο κιθάρας σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ. Επίσης διδάσκονται θεωρία, μπάσο και τεχνολογία της μουσικής.

Προσφέρεται ένας σύγχρονος τρόπος εκμάθησης κιθάρας για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους, έχοντας αποκτήσει εμπειρία σε μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες μεθόδους για κιθάρα και μουσική.

Προσφέρεται προετοιμασία για όλες τις αγγλικές και ελληνικές εξετάσεις όπως: Rockschool, Trinity College of London, ABRSM (the Associated Board of the Royal Schools of Music, UK), RGT (Registry of Guitar Tutors, UK).

 

Trinity exams CyprusABRSM exams CyprusRockschool exams CyprusRGT guitar exams cyprusRock exams CypruslcmGuitar pro Cyprus Nicosia

 

Ο Κωνσταντίνος Λυράς είναι απόφοιτος των πανεπιστημίων Birmingham Conservatoire (BCU – Birmingham City University), University of Wolverhampton, Trinity College of London (Aγγλία) και University of Szeged (Ουγγαρία) με τoυς πιο κάτω πανεπιστημιακούς τίτλους:

  • MMUS (Master in Music and Performance)
  • PGCert (Postgraduate Certificate in Music)
  • BA (Hons) Bachelor of Music

Ο Κωνσταντίνος Λυράς παίζει κιθάρα και ασχολείται με τη μουσική για πάνω από 20 χρόνια και έχει κάνει συναυλίες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, σόλο ή με συγκροτήματα, σε πολλά στυλ μουσικής.

Χάρτης Ιστοσελίδας:

Η ιστοσελίδα θα σας δώσει μια γενικότερη εικόνα του τρόπου διδασκαλίας όπως και άλλες πληροφορίες. Η σελίδα ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ δίνει λεπτομέρειες για τα μαθήματα και για την προσέγγιση στη διδασκαλία της κιθάρας και της μουσικής.