Μαθήματα Κιθάρας Λευκωσία – Guitar lessons Nicosia

Κωνσταντίνος Λυράς – Καθηγητής Κιθάρας

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της μουσικής σχολής του Κωνσταντίνου Λυρά, καθηγητής κιθάρας και μουσικής στη Λευκωσία – Guitar Lessons Nicosia.

Στη σχολή διδάσκονται μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας, κλασικής κιθάρας, ακουστικής κιθάρας και φλαμένκο κιθάρας σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ. Επίσης διδάσκονται θεωρία, μπάσο, γιουκαλίλι και τεχνολογία της μουσικής.

Προσφέρεται ένας σύγχρονος τρόπος εκμάθησης κιθάρας για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους, έχοντας αποκτήσει εμπειρία σε μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες μεθόδους για κιθάρα και μουσική.

Προσφέρεται προετοιμασία για όλες τις αγγλικές και ελληνικές εξετάσεις όπως: RSL – Rockschool, Trinity College of London, ABRSM (the Associated Board of the Royal Schools of Music, UK), RGT (Registry of Guitar Tutors, UK).

Rockschool exams CyprusTrinity exams CyprusABRSM exams CyprusRGT guitar exams cyprus

Ο Κωνσταντίνος Λυράς είναι απόφοιτος των πανεπιστημίων Birmingham Conservatoire (BCU – Birmingham City University), University of Wolverhampton, Trinity College of London (Αγγλία) και University of Szeged (Ουγγαρία) με τους πιο κάτω πανεπιστημιακούς τίτλους:

  • MMUS (Master in Music and Performance)
  • PGCert (Postgraduate Certificate in Music)
  • BA (Hons) Bachelor of Music

Ο Κωνσταντίνος Λυράς είναι έμπειρος καθηγητής κιθάρας και έχει κάνει συναυλίες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, σόλο ή με συγκροτήματα, σε πολλά στυλ μουσικής. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την βιογραφία.

Χάρτης Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα θα σας δώσει μια γενικότερη εικόνα του τρόπου διδασκαλίας όπως και άλλες πληροφορίες. Η σελίδα ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ δίνει λεπτομέρειες για τα μαθήματα και για την προσέγγιση στη διδασκαλία της κιθάρας και της μουσικής.